Lokalni razgovori poskupeli duplo

Bez autora
Aug 09 2011

Od 1. avgusta telefonski razgovori u lokalu su duplo skuplji, a između dva grada 50 odsto jeftiniji. Za mesečnu pretplatu, od istog datuma, treba izdvojiti 507 umesto dosadašnjih 458 dinara. U Telekomu Srbije kažu da je razlog promene cenovnika odluka Republičke agencije za elektronske komunikacije (RATEL).Shodno toj odluci, primenjuje se nova cena mesečne pretplate za fiksni telefonski priključak od 507,4 dinara, kao i nove cene u mesnom i međumesnom saobraćaju.

Lokalni razgovori poskupeli duploOd 1. avgusta telefonski razgovori u lokalu su duplo skuplji, a između dva grada 50 odsto jeftiniji.

Za mesečnu pretplatu, od istog datuma, treba izdvojiti 507 umesto dosadašnjih 458 dinara.

U Telekomu Srbije kažu da je razlog promene cenovnika odluka Republičke agencije za elektronske komunikacije (RATEL).

- Shodno toj odluci, primenjuje se nova cena mesečne pretplate za fiksni telefonski priključak od 507,4 dinara, kao i nove cene u mesnom i međumesnom saobraćaju - objašnjavaju u Telekomu.

U ovoj kompaniji podsećaju da su u aprilu zatražili dodatno objašnjenje od ove regulatorne agencije. Telekom je, ipak, morao da posluša RATEL.

- Cena impulsa nije promenjena, a promena cene minuta mesnog i međumesnog saobraćaja obaviće se skraćenjem intervala za lokalni poziv i produženjem intervala za međumesni. Cena minuta u lokalnom saobraćaju je i dalje među najnižim u regionu - objašnjavaju u RATEL-u.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik